Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een vrij goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3332 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,80%, of bijna een anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs raakt niet van de grond, olie fors goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1367 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een vrij goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3332 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,80%, of bijna een anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs raakt niet van de grond, olie fors goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1367 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,50 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.