Euro valt terug onder 1,320 dollar

Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3197 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,588%, of bijna 3% meer als het slotniveau van dinsdag.

Goud goedkoper, olie opnieuw iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of een fracties van procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,320 dollar Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3197 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,588%, of bijna 3% meer als het slotniveau van dinsdag. Goud goedkoper, olie opnieuw iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of een fracties van procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.