Euro stijgt door richting 1,3250 dollar

Op de valutamarkten krabbelde de euro verder recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3227 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,516%, of bijna anderhalf procent meer als het slotniveau van maandag.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1345 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of een fracties van procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stijgt door richting 1,3250 dollar Op de valutamarkten krabbelde de euro verder recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3227 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,516%, of bijna anderhalf procent meer als het slotniveau van maandag. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1345 dollar betaald, of ruim 7 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of een fracties van procent meer dan de slotkoers van maandagavond.