Euro stijgt door tot 1,3250 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3256 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,10%, of ruim 2% meer als het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie blijven dicht bij huis

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1385 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stijgt door tot 1,3250 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3256 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,10%, of ruim 2% meer als het slotniveau van vrijdag. Goud en olie blijven dicht bij huis Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1385 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.