Euro raakt niet meer bij kaap van 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,297 dollar betaald, of een fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,923%, of ruim 1% minder als het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1430 dollar betaald, of ruim 7 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 95 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet meer bij kaap van 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,297 dollar betaald, of een fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,923%, of ruim 1% minder als het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1430 dollar betaald, of ruim 7 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 95 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.