Euro houdt nog altijd stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3077 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,771%, of ruim 1% meer als het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1470 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 96 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3077 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,771%, of ruim 1% meer als het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1470 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 96 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.