Euro kan standhouden in de buurt van 1,350 dollar

Op de valutamarkten maake de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3448 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1642,70 dollar betaald, of bijna 7 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro kan standhouden in de buurt van 1,350 dollar Op de valutamarkten maake de euro per saldo pas op de plaats, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3448 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1642,70 dollar betaald, of bijna 7 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.