Steven Goldman, chef marktstrategie bij Weeden & Co, is van mening dat eerst de huizenmarkt moet aangepakt worden. Pas wanneer daar een stabilisatie optreedt, kan de economie herstellen.

Volgens Goldman is er nog veel meer geld nodig om de huidige economische situatie te stabiliseren. Een niet onbelangrijk voordeel is dat president Obama zich bewust lijkt van de huidige problemen.

De drie belangrijkste indices bleven dicht bij huis, maar de Russell 2000 werd meer dan 1% lager gezet. Ook het aantal dalers was het groter dan het aantal stijgers, tegenover elke 2 stijgers stonden 5 dalers.

Steven Goldman, chef marktstrategie bij Weeden & Co, is van mening dat eerst de huizenmarkt moet aangepakt worden. Pas wanneer daar een stabilisatie optreedt, kan de economie herstellen. Volgens Goldman is er nog veel meer geld nodig om de huidige economische situatie te stabiliseren. Een niet onbelangrijk voordeel is dat president Obama zich bewust lijkt van de huidige problemen. De drie belangrijkste indices bleven dicht bij huis, maar de Russell 2000 werd meer dan 1% lager gezet. Ook het aantal dalers was het groter dan het aantal stijgers, tegenover elke 2 stijgers stonden 5 dalers.