Euro terug richting 1,30 dollar

Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3022 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,478%, of zowat een kwart procent minder als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie blijven dicht bij huis

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1232 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald of een halfprocent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro terug richting 1,30 dollar Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3022 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,478%, of zowat een kwart procent minder als het slotniveau van donderdag. Goud en olie blijven dicht bij huis Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1232 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 95 dollar betaald of een halfprocent minder dan de slotkoers van donderdagavond.