Steeds meer indicatoren wijzen er op dat de Amerikaanse economie in slechte doen is. Zo hebben de consumenten in november bijna 8 miljard dollar minder geleend dan tijdens dezelfde maand het jaar voordien.

De daling was de sterkste in de 65 jaar dat er al statistieken worden bijgehouden en overtrof ook veruit de verwachtingen van de analisten. Die hadden slechts gerekend op een terugval 500 miljoen dollar.

Toch hebben de Amerikanen nog steeds reusachtige bedragen aan schulden uitstaan, het totaal bedrag wordt momenteel geraamd op 2570 miljard dollar. Ten opzichte van de maand oktober was er sprake van een daling met 3,70%.

Steeds meer indicatoren wijzen er op dat de Amerikaanse economie in slechte doen is. Zo hebben de consumenten in november bijna 8 miljard dollar minder geleend dan tijdens dezelfde maand het jaar voordien. De daling was de sterkste in de 65 jaar dat er al statistieken worden bijgehouden en overtrof ook veruit de verwachtingen van de analisten. Die hadden slechts gerekend op een terugval 500 miljoen dollar. Toch hebben de Amerikanen nog steeds reusachtige bedragen aan schulden uitstaan, het totaal bedrag wordt momenteel geraamd op 2570 miljard dollar. Ten opzichte van de maand oktober was er sprake van een daling met 3,70%.