Wolff schrok zich zelfs een hoedje toen hij tot de conclusie dat de gemiddelde rijkdom van een gezin was teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 43 jaar en dat deze trend nog altijd niet is omgebogen. Meer zelfs, de verarming verloopt in een steeds sneller tempo.

Het proces van de verarming versnelde namelijk opmerkelijk vanaf de tweede helft van de jaren 90. Niet toevallig is de Amerikaanse centrale bank op dat moment begonnen met het zeepbellen blazen. Alan Greenspan poogde op die manier de algemene verarming te maskeren, iets wat uiteindelijk grandioos mislukt is.

Wolff schrok zich zelfs een hoedje toen hij tot de conclusie dat de gemiddelde rijkdom van een gezin was teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 43 jaar en dat deze trend nog altijd niet is omgebogen. Meer zelfs, de verarming verloopt in een steeds sneller tempo. Het proces van de verarming versnelde namelijk opmerkelijk vanaf de tweede helft van de jaren 90. Niet toevallig is de Amerikaanse centrale bank op dat moment begonnen met het zeepbellen blazen. Alan Greenspan poogde op die manier de algemene verarming te maskeren, iets wat uiteindelijk grandioos mislukt is.