Melanie Lee heeft aan het hoofd gestaan van zowel de afdeling ontdekking als die van onderzoek en ontwikkeling. Ze was zes jaar lang bestuurder van Celltech plc. en gedurende vijf jaar lid van het Executive Committee van UCB. In 2008 zette Melanie Lee mee de structuur op van een nieuwe onderzoeksorganisatie - UCB NewMedicines - bedoeld om het maximum te halen uit interne en externe vaardigheden en technologieën, van ontdekkingsonderzoek tot en met 'proof of concept'.

UCB is al begonnen met de zoektocht naar een externe kandidaat om UCB NewMedicines te leiden. De nieuwe President UCB NewMedicines zal deze afdeling verder moeten ontwikkelen om zo UCB in de fase van doorbraak te brengen.

Melanie Lee heeft aan het hoofd gestaan van zowel de afdeling ontdekking als die van onderzoek en ontwikkeling. Ze was zes jaar lang bestuurder van Celltech plc. en gedurende vijf jaar lid van het Executive Committee van UCB. In 2008 zette Melanie Lee mee de structuur op van een nieuwe onderzoeksorganisatie - UCB NewMedicines - bedoeld om het maximum te halen uit interne en externe vaardigheden en technologieën, van ontdekkingsonderzoek tot en met 'proof of concept'.UCB is al begonnen met de zoektocht naar een externe kandidaat om UCB NewMedicines te leiden. De nieuwe President UCB NewMedicines zal deze afdeling verder moeten ontwikkelen om zo UCB in de fase van doorbraak te brengen.