Zijn opvolger Nicolas Maduro koos eieren voor zijn geld en riep de hulp in van de geest van wijlen Chavez om zijn bewind te helpen rechtvaardigen. Maduro heeft het namelijk nog veel bruiner gebakken dan zijn voorganger, de ene onzinnige maatregel volgt de andere op.

De dagen van Maduro lijken echter geteld, want de vrees voor een staatsgreep in Venezuela wordt met de dag groter. Het hele land staat op stelten en de aanhouding van oppositieleider Leopoldo Lopez kan de druppel zijn die de emmer heeft doen overlopen. Het leger zou klaarstaan om een putch te plegen.

Zijn opvolger Nicolas Maduro koos eieren voor zijn geld en riep de hulp in van de geest van wijlen Chavez om zijn bewind te helpen rechtvaardigen. Maduro heeft het namelijk nog veel bruiner gebakken dan zijn voorganger, de ene onzinnige maatregel volgt de andere op. De dagen van Maduro lijken echter geteld, want de vrees voor een staatsgreep in Venezuela wordt met de dag groter. Het hele land staat op stelten en de aanhouding van oppositieleider Leopoldo Lopez kan de druppel zijn die de emmer heeft doen overlopen. Het leger zou klaarstaan om een putch te plegen.