Maduro's nieuwste geesteskind mag in ieder geval wezen, hij heeft besloten om het ministerie van extreem sociaal geluk in het leven te roepen. Er werd alvast een vice-minister benoemd die met de inrichting van het nieuwe minister werd belast. Zijn opdracht wordt het bevorderen van het geluk van de Venezolanen.

Zo'n minister is misschien wel nodig, want het land kampt bijvoorbeeld met een tekort aan wc-papier. Sinds 1 januari zijn de koersen op de beurs van Caracas met 300% gestegen, maar deze stijging volstaat niet om het verlies aan koopkracht bij de man in de straat goed te maken.

Maduro's nieuwste geesteskind mag in ieder geval wezen, hij heeft besloten om het ministerie van extreem sociaal geluk in het leven te roepen. Er werd alvast een vice-minister benoemd die met de inrichting van het nieuwe minister werd belast. Zijn opdracht wordt het bevorderen van het geluk van de Venezolanen. Zo'n minister is misschien wel nodig, want het land kampt bijvoorbeeld met een tekort aan wc-papier. Sinds 1 januari zijn de koersen op de beurs van Caracas met 300% gestegen, maar deze stijging volstaat niet om het verlies aan koopkracht bij de man in de straat goed te maken.