Dat betekent echter geenszins dat er niets meer te beleven valt. President Nicolas Maduro, de opvolger en geestelijke erfgenaam van Chavez, bakt het op zijn beurt erg bruin. In zoverre zelfs dat de rode vlaggen boven het land opnieuw zijn gaan wapperen.

Venezuela wordt met de hoogste inflatiegraad in de wereld geconfronteerd, in september steeg de inflatie tot 49,40%. Om het probleem van de inflatie op te lossen, heeft Maduro van het parlement nu meer bevoegdheden gevraagd. In feite komen die er op neer dat hij als een dictator het land zal kunnen besturen.

Dat betekent echter geenszins dat er niets meer te beleven valt. President Nicolas Maduro, de opvolger en geestelijke erfgenaam van Chavez, bakt het op zijn beurt erg bruin. In zoverre zelfs dat de rode vlaggen boven het land opnieuw zijn gaan wapperen. Venezuela wordt met de hoogste inflatiegraad in de wereld geconfronteerd, in september steeg de inflatie tot 49,40%. Om het probleem van de inflatie op te lossen, heeft Maduro van het parlement nu meer bevoegdheden gevraagd. In feite komen die er op neer dat hij als een dictator het land zal kunnen besturen.