In Venezuela draait momenteel alles vierkant, wat zich onder andere uit in regelmatige stroompannes. Eerder deze week stelde Maduro (met de geest van Chavez nadrukkelijk op de achtergrond aanwezig) zijn nieuwe politieke filosofie voor op de televisie van zijn land.

Het was volgens Maduro geen toeval dat op dat moment de elektriciteit weer eens uitviel, zodat de toespraak grotendeels de mist inging. De Venezolaanse president heeft opnieuw saboteurs ontdekt, waarbij er totaal geen aandacht werd besteed aan het feit dat de oliesector grote schade heeft geleden als gevolg van de stroomuitval.

In Venezuela draait momenteel alles vierkant, wat zich onder andere uit in regelmatige stroompannes. Eerder deze week stelde Maduro (met de geest van Chavez nadrukkelijk op de achtergrond aanwezig) zijn nieuwe politieke filosofie voor op de televisie van zijn land. Het was volgens Maduro geen toeval dat op dat moment de elektriciteit weer eens uitviel, zodat de toespraak grotendeels de mist inging. De Venezolaanse president heeft opnieuw saboteurs ontdekt, waarbij er totaal geen aandacht werd besteed aan het feit dat de oliesector grote schade heeft geleden als gevolg van de stroomuitval.