De Venezolanen zijn inmiddels op straat hun ongenoegen komen uiten over de gevoerde politiek. Venezuela, een land dat rijk is aan olie en in theorie dus ook aan inkomsten afkomstig uit de verkoop van die olie, slaagt er namelijk niet in om de eigen inwoners te voeden.

De huidige Venezolaanse president bakt het inmiddels steeds bruiner, hij beschuldigt nu Agence France Press van het manipuleren van het nieuws. Van de rellen waarvan AFP verslag uitbracht, zou niets kloppen. Alles is rustig in de straten van Caracas en de andere grote Venezolaanse steden, aldus Maduro.

De Venezolanen zijn inmiddels op straat hun ongenoegen komen uiten over de gevoerde politiek. Venezuela, een land dat rijk is aan olie en in theorie dus ook aan inkomsten afkomstig uit de verkoop van die olie, slaagt er namelijk niet in om de eigen inwoners te voeden. De huidige Venezolaanse president bakt het inmiddels steeds bruiner, hij beschuldigt nu Agence France Press van het manipuleren van het nieuws. Van de rellen waarvan AFP verslag uitbracht, zou niets kloppen. Alles is rustig in de straten van Caracas en de andere grote Venezolaanse steden, aldus Maduro.