Die hadden een looptijd van drie, zeven en tien jaar. De gemiddelde coupon bedroeg 4,84%, tegenover 4,80% tijdens een gelijkaardige veiling op 30 maart. De bid-to-cover ratio bedroeg 1,50 in plaats van 1,40.

Als gevolg van het succes van de veiling daalde het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie tot 4,78%, of 3 basispunten minder dan de dag voordien.

Eric Wand, rentestrateeg bij Lloyds Bank Corporate Markets in Londen, is van mening dat de rust in de periferie nu alleszins tijdelijk kan terugkeren.

Die hadden een looptijd van drie, zeven en tien jaar. De gemiddelde coupon bedroeg 4,84%, tegenover 4,80% tijdens een gelijkaardige veiling op 30 maart. De bid-to-cover ratio bedroeg 1,50 in plaats van 1,40. Als gevolg van het succes van de veiling daalde het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie tot 4,78%, of 3 basispunten minder dan de dag voordien. Eric Wand, rentestrateeg bij Lloyds Bank Corporate Markets in Londen, is van mening dat de rust in de periferie nu alleszins tijdelijk kan terugkeren.