Daarnaast is de veiling van 5-jarige staatsobligaties tegengevallen. Ook het tegenvallend consumentenvertrouwen en zwakke cijfers over de vastgoedmarkt stemmen tot voorzichtigheid.

Dennis Gartman van Gartman Newsletter stelt dat de risk-on trade terug is. De wereldeconomie groeit opnieuw en dat zal ook de Amerikaanse economie mee op sleeptouw nemen.

Bovendien moet de zwakke interesse voor de Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 5 jaar volgens Gartman verklaard worden door het feit dat de beleggers veel meer interesse hebben voor aandelen.

Daarnaast is de veiling van 5-jarige staatsobligaties tegengevallen. Ook het tegenvallend consumentenvertrouwen en zwakke cijfers over de vastgoedmarkt stemmen tot voorzichtigheid. Dennis Gartman van Gartman Newsletter stelt dat de risk-on trade terug is. De wereldeconomie groeit opnieuw en dat zal ook de Amerikaanse economie mee op sleeptouw nemen. Bovendien moet de zwakke interesse voor de Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 5 jaar volgens Gartman verklaard worden door het feit dat de beleggers veel meer interesse hebben voor aandelen.