Veilige vluchthavens blijken niet zo veilig te zijn voor de dag van de afrekening en die dag van de afrekening blijkt telkens opnieuw te komen. Er is één uitzondering op deze regel en dat is de beurs van Wall Street, die tot dusver alle stormen goed heeft doorstaan.

Maar geen enkele vluchthaven blijkt absoluut veilig, ook de beurs niet. Cuggino is namelijk van mening dat ook voor de beurzen de dag van de afrekening voor de deur staat. Hij is naar eigen zeggen geen doom-and-gloomer, maar wel iemand die de nodige dosis realiteitszin aan de dag legt.

Veilige vluchthavens blijken niet zo veilig te zijn voor de dag van de afrekening en die dag van de afrekening blijkt telkens opnieuw te komen. Er is één uitzondering op deze regel en dat is de beurs van Wall Street, die tot dusver alle stormen goed heeft doorstaan. Maar geen enkele vluchthaven blijkt absoluut veilig, ook de beurs niet. Cuggino is namelijk van mening dat ook voor de beurzen de dag van de afrekening voor de deur staat. Hij is naar eigen zeggen geen doom-and-gloomer, maar wel iemand die de nodige dosis realiteitszin aan de dag legt.