De S&P 500 heeft het 50-daags gemiddelde naar beneden doorbroken en de verhoogde tradingactiviteiten in de CBOE Volatility Index (VIX) tonen aan dat de marktspelers opnieuw bescherming zoeken voor mogelijke toekomstige neerwaartse risico's.

Is er sprake van een tijdelijke correctie of hebben we de haussemarkt definitief de rug toegekeerd? Het antwoord op die vraag weten we pas binnenkort. Veel zal ongetwijfeld afhangen van de evolutie van de situatie in Syrië. Wanneer die verder uit de hand loopt, kan de aangerichte schade aan de beurskoersen nog groter worden.

De S&P 500 heeft het 50-daags gemiddelde naar beneden doorbroken en de verhoogde tradingactiviteiten in de CBOE Volatility Index (VIX) tonen aan dat de marktspelers opnieuw bescherming zoeken voor mogelijke toekomstige neerwaartse risico's. Is er sprake van een tijdelijke correctie of hebben we de haussemarkt definitief de rug toegekeerd? Het antwoord op die vraag weten we pas binnenkort. Veel zal ongetwijfeld afhangen van de evolutie van de situatie in Syrië. Wanneer die verder uit de hand loopt, kan de aangerichte schade aan de beurskoersen nog groter worden.