Die massa-ontslagen deden zich in januari bij 2227 bedrijven voor, wat neerkomt op een stijging met 50% in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. In totaal werden meer dan 235.000 werknemers ontslagen.

Januari was in ieder geval een slechte maand voor de arbeidsmarkt en het Labor Department verwacht dat deze trend zich in de komende maanden gaat verder zetten.

Onder andere bedrijven als Home Depot, Boeing, Pfizer en Caterpillar lieten op grote schaal werknemers afvloeien. Deze week kondigden onder andere Nortel Networks, Milliken, Spansion en Zale massa-ontslagen aan.

Die massa-ontslagen deden zich in januari bij 2227 bedrijven voor, wat neerkomt op een stijging met 50% in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. In totaal werden meer dan 235.000 werknemers ontslagen. Januari was in ieder geval een slechte maand voor de arbeidsmarkt en het Labor Department verwacht dat deze trend zich in de komende maanden gaat verder zetten. Onder andere bedrijven als Home Depot, Boeing, Pfizer en Caterpillar lieten op grote schaal werknemers afvloeien. Deze week kondigden onder andere Nortel Networks, Milliken, Spansion en Zale massa-ontslagen aan.