Daarnaast zal ook in België en Nederland het ondernemersvertrouwen worden gepresenteerd.

Het Belgische ondernemersvertrouwen wordt wel vaak gezien als een goede voorlopende indicator voor de rest van Europa. Ook consumenten zullen van zich laten spreken.

Dit geldt voor wederom Italië, Frankrijk en Duitsland. Maar ook in de Verenigde Staten (Michigan) en het Verenigd Koninkrijk zal de stemming onder consumenten worden gepubliceerd.

Tenslotte zullen er in veel landen inflatiecijfers worden gepresenteerd.

Vooral in Europese landen is dit interessant, met het oog op dreigende deflatie en de reactie daarop van de Europese Centrale Bank.

Daarnaast zal ook in België en Nederland het ondernemersvertrouwen worden gepresenteerd. Het Belgische ondernemersvertrouwen wordt wel vaak gezien als een goede voorlopende indicator voor de rest van Europa. Ook consumenten zullen van zich laten spreken. Dit geldt voor wederom Italië, Frankrijk en Duitsland. Maar ook in de Verenigde Staten (Michigan) en het Verenigd Koninkrijk zal de stemming onder consumenten worden gepubliceerd. Tenslotte zullen er in veel landen inflatiecijfers worden gepresenteerd. Vooral in Europese landen is dit interessant, met het oog op dreigende deflatie en de reactie daarop van de Europese Centrale Bank.