Peter Paul de Vries, voorzitter van Euroshareholders meent dat de uitspraak de weg vrijmaakt voor schadevergoedingen bij de Nederlandse Staat en/of de Belgische Staat.

Over de Fortis-affaire doen verder de wildste geruchten de ronde. Opvallend is dat de analisten zelf relatief beperkt blijven bij hun commentaar. Alleen ING publiceerde vanmorgen een beperkt rapport, gekoppeld aan een advies 'houden'.


Links en rechts wordt gefluisterd dat de regering Fortis bij volmacht gaat nationaliseren. Ook wordt gezegd dat België dezelfde richting als IJsland uitgaat. Zo'n vaart hoeft het echter niet te lopen.

Uiteindelijk blijft het allemaal bij geruchten, iets concreets nieuws is er eigenlijk niet. Het wordt dus wachten tot de Belgische regering haar volgende stappen gaat bekendmaken.

Peter Paul de Vries, voorzitter van Euroshareholders meent dat de uitspraak de weg vrijmaakt voor schadevergoedingen bij de Nederlandse Staat en/of de Belgische Staat.Over de Fortis-affaire doen verder de wildste geruchten de ronde. Opvallend is dat de analisten zelf relatief beperkt blijven bij hun commentaar. Alleen ING publiceerde vanmorgen een beperkt rapport, gekoppeld aan een advies 'houden'. Links en rechts wordt gefluisterd dat de regering Fortis bij volmacht gaat nationaliseren. Ook wordt gezegd dat België dezelfde richting als IJsland uitgaat. Zo'n vaart hoeft het echter niet te lopen. Uiteindelijk blijft het allemaal bij geruchten, iets concreets nieuws is er eigenlijk niet. Het wordt dus wachten tot de Belgische regering haar volgende stappen gaat bekendmaken.