Details zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Naar verwachting zal ook Anglo Irish in de komende weken met een herstructurering van de achtergestelde schuld komen. Theodoor Gilissen Bankiers raadt de beleggers aan om nadere informatie
af te wachten.

Door hogere kosten voor het ondersteunen van het Ierse financiële systeem is de rating van Ierland verlaagd naar AA van AA+ door S&P. De ratinginstantie hield een negatieve outlook.

Dit nieuws en de onrust rond de Letse economie, waar een mogelijke verdere val van de munt plaats gaat vinden, heeft er volgens Theodoor Gilissen Bankiers voor gezorgd dat de spread van onder andere Ierland, Italië en Oostenrijk is opgelopen ten opzichte van de Duitse rente.

Details zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Naar verwachting zal ook Anglo Irish in de komende weken met een herstructurering van de achtergestelde schuld komen. Theodoor Gilissen Bankiers raadt de beleggers aan om nadere informatie af te wachten.Door hogere kosten voor het ondersteunen van het Ierse financiële systeem is de rating van Ierland verlaagd naar AA van AA+ door S&P. De ratinginstantie hield een negatieve outlook. Dit nieuws en de onrust rond de Letse economie, waar een mogelijke verdere val van de munt plaats gaat vinden, heeft er volgens Theodoor Gilissen Bankiers voor gezorgd dat de spread van onder andere Ierland, Italië en Oostenrijk is opgelopen ten opzichte van de Duitse rente.