Morgen staan onder andere Pending Home Sales on Monday en de Case-Shiller Home Price Index op de agenda. Voor de consumentenbestedingen worden onder andere April Consumer Confidence (dinsdag) March Personal Income and Spending (donderdag) belangrijk.

Vrijdag zijn er dan uiteraard de werkloosheidscijfers voor de april. Juvyns rekent er op dat buiten de landbouwsector meer dan 200.000 jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad zou zijn afgenomen tot 6,60%. Meevallende cijfers kunnen de financiële markten opnieuw in beweging brengen.

Morgen staan onder andere Pending Home Sales on Monday en de Case-Shiller Home Price Index op de agenda. Voor de consumentenbestedingen worden onder andere April Consumer Confidence (dinsdag) March Personal Income and Spending (donderdag) belangrijk. Vrijdag zijn er dan uiteraard de werkloosheidscijfers voor de april. Juvyns rekent er op dat buiten de landbouwsector meer dan 200.000 jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad zou zijn afgenomen tot 6,60%. Meevallende cijfers kunnen de financiële markten opnieuw in beweging brengen.