Die crisis kan op de koersen van de banken gaan wegen, die daarnaast eveneens afgeremd worden door securitization market, waar nieuwe problemen met woonkredieten zijn opgedoken.

Art Hogan van Jefferies is van mening dat de banksector tijdelijk het sentiment op de beursvloer kan blijven drukken. Zelfs goede cijfers van de grootbanken gaan waarschijnlijk weinig effect hebben, precies vanwege de huidige onzekerheid.

Toch wordt verwacht dat de banken de resultaten van vorig jaar met 70% gaan overtreffen, precies vanwege het feit dat de cijfers vorig jaar beneden peil waren. Voor de volledige S&P 500 wordt een winststijging met 24% in het vooruitzicht gesteld.

Die crisis kan op de koersen van de banken gaan wegen, die daarnaast eveneens afgeremd worden door securitization market, waar nieuwe problemen met woonkredieten zijn opgedoken. Art Hogan van Jefferies is van mening dat de banksector tijdelijk het sentiment op de beursvloer kan blijven drukken. Zelfs goede cijfers van de grootbanken gaan waarschijnlijk weinig effect hebben, precies vanwege de huidige onzekerheid. Toch wordt verwacht dat de banken de resultaten van vorig jaar met 70% gaan overtreffen, precies vanwege het feit dat de cijfers vorig jaar beneden peil waren. Voor de volledige S&P 500 wordt een winststijging met 24% in het vooruitzicht gesteld.