Veel Amerikanen vrezen dat hun vroegere levensstijl nooit meer terugkeert. Onder die vroegere levensstijl moeten een goede job, een zeker inkomen, voldoende koopkracht enzovoort begrepen worden. Het meest verontrustende is misschien wel dat de meeste Amerikanen niet meer geloven in een economisch herstel.

Dat blijkt uit een studie verricht aan het John J. Heldrich Center for Workforce Development Institute aan de Rutgers University. Carl Van Horn, auteur van de studie, verbaast zich er vooral over dat de verbetering van de situatie op de arbeidsmarkt op wantrouwen wordt onthaald. Mogelijk wijst dit er op dat de verbetering inderdaad kunstmatig is, zoals velen vermoeden.

Veel Amerikanen vrezen dat hun vroegere levensstijl nooit meer terugkeert. Onder die vroegere levensstijl moeten een goede job, een zeker inkomen, voldoende koopkracht enzovoort begrepen worden. Het meest verontrustende is misschien wel dat de meeste Amerikanen niet meer geloven in een economisch herstel. Dat blijkt uit een studie verricht aan het John J. Heldrich Center for Workforce Development Institute aan de Rutgers University. Carl Van Horn, auteur van de studie, verbaast zich er vooral over dat de verbetering van de situatie op de arbeidsmarkt op wantrouwen wordt onthaald. Mogelijk wijst dit er op dat de verbetering inderdaad kunstmatig is, zoals velen vermoeden.