Bovendien heeft al meer dan de helft van de Amerikaanse staten de belastingen verhoogd. Het Center on Budget and Policy Priorities waarschuwt dat nog meer belastingverhogingen op komst zijn.

De meeste staten hebben op de eerste plaats bespaard op personeelskosten. Daarnaast hebben tot dusver 43 Amerikaanse staten ook bespaard op onderwijskosten.

Het einde van het leed is waarschijnlijk nog niet in zicht, want volgens het Center on Budget and Policy Priorities gaan nog meer bezuinigen en belastingverhogingen noodzakelijk zijn. Het totaal deficiet wordt geraamd op 125 miljard dollar, maar dat bedrag kan nog oplopen.

Bovendien heeft al meer dan de helft van de Amerikaanse staten de belastingen verhoogd. Het Center on Budget and Policy Priorities waarschuwt dat nog meer belastingverhogingen op komst zijn. De meeste staten hebben op de eerste plaats bespaard op personeelskosten. Daarnaast hebben tot dusver 43 Amerikaanse staten ook bespaard op onderwijskosten. Het einde van het leed is waarschijnlijk nog niet in zicht, want volgens het Center on Budget and Policy Priorities gaan nog meer bezuinigen en belastingverhogingen noodzakelijk zijn. Het totaal deficiet wordt geraamd op 125 miljard dollar, maar dat bedrag kan nog oplopen.