Veel belangrijker en interessanter is volgens professor Stefan Duchateau het extreem koude weer aan de Amerikaanse oostkust. Je kunt de impact van de negatieve temperatuur in New York alleen maar inschatten als je het zelf aan den lijve hebt mogen ondervinden.

De koude tijdens de afgelopen weken had een dermate epische proportie aangenomen dat normaal (economisch) functioneren niet meer mogelijk was. Het is dan ook zeer normaal dat dit zijn weerslag vindt in een conjunctuurparameter, zonder dat dit paniekerig moet worden geïnterpreteerd als een teken van een fundamentele economische terugval. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Veel belangrijker en interessanter is volgens professor Stefan Duchateau het extreem koude weer aan de Amerikaanse oostkust. Je kunt de impact van de negatieve temperatuur in New York alleen maar inschatten als je het zelf aan den lijve hebt mogen ondervinden. De koude tijdens de afgelopen weken had een dermate epische proportie aangenomen dat normaal (economisch) functioneren niet meer mogelijk was. Het is dan ook zeer normaal dat dit zijn weerslag vindt in een conjunctuurparameter, zonder dat dit paniekerig moet worden geïnterpreteerd als een teken van een fundamentele economische terugval. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.