Wel werd een opvallende daling met 70 basispunten in de bezettingsgraad duidelijk. Die ging omlaag naar 94,3%, waar werd uitgegaan van 95%. Ook de leegstand bij high-street shops daalde met 40 basispunten tot 97%.

Het verschil tussen high-streets en ander vastgoed was zowel waarneembaar in de leegstandratio als de huuractiviteit. De totale activiteit was met EUR 5,7 miljoen hoog, gemiddeld een stijging van 0,5% van de bruto huurinkomsten.

Niet verwonderlijk dat Vastned Retail in Nederland en Spanje voor EUR 16,5 miljoen aan vastgoed verkocht die niet tot de kernportefeuille behoort. In de PC Hoofdstraat in Amsterdam werd een winkel op een toplocatie aangekocht. ABN Amro blijft koper.

Wel werd een opvallende daling met 70 basispunten in de bezettingsgraad duidelijk. Die ging omlaag naar 94,3%, waar werd uitgegaan van 95%. Ook de leegstand bij high-street shops daalde met 40 basispunten tot 97%. Het verschil tussen high-streets en ander vastgoed was zowel waarneembaar in de leegstandratio als de huuractiviteit. De totale activiteit was met EUR 5,7 miljoen hoog, gemiddeld een stijging van 0,5% van de bruto huurinkomsten. Niet verwonderlijk dat Vastned Retail in Nederland en Spanje voor EUR 16,5 miljoen aan vastgoed verkocht die niet tot de kernportefeuille behoort. In de PC Hoofdstraat in Amsterdam werd een winkel op een toplocatie aangekocht. ABN Amro blijft koper.