Taco de Groot, Chief Executive Officer van Vastned gaf de volgende commentaar: "De verwerving van de LC Waikiki winkel is een uitstekende toevoeging aan onze portefeuille. Het pand ligt op een toplocatie in één van de populairste winkelgebieden van Istanbul en zal vanaf de dag van aankoop bijdragen aan onze huurinkomsten. De kwaliteit van de straat in combinatie met het aantrekkelijke Turkse merk LC Waikiki staat garant voor succes en zal in de toekomst stabiele en voorspelbare huurstromen leveren."

Het pand met een totaal verhuurbaar oppervlak van 2.000 vierkante meter bevindt zich op Istasyon Caddesi 27, in het hart van het winkelgebied in Bak?rköy in Istanbul.

Bak?rköy ligt aan de Europese zijde en is een belangrijke woon- en commerciële wijk.

Het is een 250 meter lange voetgangersstraat met constant hoge passantenstromen op zowel weekdagen als in de weekenden.

De huurovereenkomst met de Turkse modeketen LC Waikiki heeft een resterende huurperiode van 13 jaar. De onderneming heeft haar wortels in Frankrijk en is actief sinds 1997, momenteel in 11 landen met 370 winkels.

Taco de Groot, Chief Executive Officer van Vastned gaf de volgende commentaar: "De verwerving van de LC Waikiki winkel is een uitstekende toevoeging aan onze portefeuille. Het pand ligt op een toplocatie in één van de populairste winkelgebieden van Istanbul en zal vanaf de dag van aankoop bijdragen aan onze huurinkomsten. De kwaliteit van de straat in combinatie met het aantrekkelijke Turkse merk LC Waikiki staat garant voor succes en zal in de toekomst stabiele en voorspelbare huurstromen leveren." Het pand met een totaal verhuurbaar oppervlak van 2.000 vierkante meter bevindt zich op Istasyon Caddesi 27, in het hart van het winkelgebied in Bak?rköy in Istanbul. Bak?rköy ligt aan de Europese zijde en is een belangrijke woon- en commerciële wijk. Het is een 250 meter lange voetgangersstraat met constant hoge passantenstromen op zowel weekdagen als in de weekenden. De huurovereenkomst met de Turkse modeketen LC Waikiki heeft een resterende huurperiode van 13 jaar. De onderneming heeft haar wortels in Frankrijk en is actief sinds 1997, momenteel in 11 landen met 370 winkels.