Tevens breidt Vastned haar high street shop portefeuille uit met de aankoop van Markt 27 in Den Bosch voor € 2,5 miljoen.

Desinvesteringen

Vastned verkoopt in Nederland Retail Park Roermond voor € 43,8 miljoen, drie beleggingen in Nijmegen voor € 4,1 miljoen en winkelcentrum De Wingerd in Capelle a/d IJssel voor € 3,2 miljoen. In Frankrijk stoot Vastned een retail warehouse in Seclin nabij Lille af voor € 3,2 miljoen.

Tevens zijn in België, zoals eerder deze week is aangekondigd, retail warehouses in Andenne, Bergen (Mons) en Beaumont voor € 9,3 miljoen verkocht.

De beleggingen zijn gemiddeld fractioneel onder de boekwaarde verkocht. Kopende partijen waren met name private investeerders. Cushman & Wakefield adviseerde Vastned bij de verkoop van retail park Roermond.

Tevens breidt Vastned haar high street shop portefeuille uit met de aankoop van Markt 27 in Den Bosch voor € 2,5 miljoen.Desinvesteringen Vastned verkoopt in Nederland Retail Park Roermond voor € 43,8 miljoen, drie beleggingen in Nijmegen voor € 4,1 miljoen en winkelcentrum De Wingerd in Capelle a/d IJssel voor € 3,2 miljoen. In Frankrijk stoot Vastned een retail warehouse in Seclin nabij Lille af voor € 3,2 miljoen. Tevens zijn in België, zoals eerder deze week is aangekondigd, retail warehouses in Andenne, Bergen (Mons) en Beaumont voor € 9,3 miljoen verkocht. De beleggingen zijn gemiddeld fractioneel onder de boekwaarde verkocht. Kopende partijen waren met name private investeerders. Cushman & Wakefield adviseerde Vastned bij de verkoop van retail park Roermond.