Vastned Retail heeft geen financiële details bekend, maar ABN Amro raamt de aankoopprijs rond EUR 10 miljoen.

Daarnaast verkoopt het vastgoedfonds voor EUR 10 miljoen drie panden in Purmerend, Sittard en Zoetermeer die niet tot de kernactiviteiten behoren tegen een prijs gemiddeld dichtbij de boekwaarde.

De impact op de inkomsten is gering gezien de kleine omvang van de transacties.

Ze passen wel in de strategie van het bedrijf om het belang in de beste winkelstraten op te voeren.

Het is ook positief dat Vastned Retail erin slaagt om in het huidige economische klimaat panden in kleinere steden van de hand te doen tegen een prijs die dicht in de buurt ligt van de boekwaarde. ABN Amro heeft echter nog steeds een verkoopadvies.

Vastned Retail heeft geen financiële details bekend, maar ABN Amro raamt de aankoopprijs rond EUR 10 miljoen. Daarnaast verkoopt het vastgoedfonds voor EUR 10 miljoen drie panden in Purmerend, Sittard en Zoetermeer die niet tot de kernactiviteiten behoren tegen een prijs gemiddeld dichtbij de boekwaarde. De impact op de inkomsten is gering gezien de kleine omvang van de transacties. Ze passen wel in de strategie van het bedrijf om het belang in de beste winkelstraten op te voeren. Het is ook positief dat Vastned Retail erin slaagt om in het huidige economische klimaat panden in kleinere steden van de hand te doen tegen een prijs die dicht in de buurt ligt van de boekwaarde. ABN Amro heeft echter nog steeds een verkoopadvies.