De leningen hebben een looptijd tot 2019 en kunnen worden omgezet in gewone aandelen Vastned. Het bedrijf kan er echter ook voor kiezen om de schuld af te betalen in contanten in plaats van levering in aandelen.

Vastned diversifieert met de uitgifte de financieringsbronnen en wordt daarmee minder afhankelijk van de bank als financier.

Het vastgoedbedrijf krijgt door de plaatsing bovendien een betere onderhandelingspositie, die hard nodig is nu een groot gedeelte van de schulden op marge vervallen in de komende twee jaar.

De leningen hebben een looptijd tot 2019 en kunnen worden omgezet in gewone aandelen Vastned. Het bedrijf kan er echter ook voor kiezen om de schuld af te betalen in contanten in plaats van levering in aandelen. Vastned diversifieert met de uitgifte de financieringsbronnen en wordt daarmee minder afhankelijk van de bank als financier. Het vastgoedbedrijf krijgt door de plaatsing bovendien een betere onderhandelingspositie, die hard nodig is nu een groot gedeelte van de schulden op marge vervallen in de komende twee jaar.