Vastned verkoopt Val Thoiry in Thoiry voor EUR 105 miljoen euro aan Eurocommercial Properties. Dat is 5% boven de boekwaarde vorig jaar. Centre Marine in Duinkerken wordt overgedaan aan BECI Holding Immobilier voor een onbekende prijs.

De verkopen versterken zowel de portfolio van panden gelegen in winkelstraten in het centrum van grote Europes steden, als balans van Vastned.

Dit bevestigt de positieve opinie van ABN Amro voor het vastgoedfonds. De transacties bevestigen ook delen van de boekwaarde van de portfolio, waarbij Spanje en ander 'zwak vastgoed' nog altijd risico's herbergen. ABN Amro is koper.

Vastned verkoopt Val Thoiry in Thoiry voor EUR 105 miljoen euro aan Eurocommercial Properties. Dat is 5% boven de boekwaarde vorig jaar. Centre Marine in Duinkerken wordt overgedaan aan BECI Holding Immobilier voor een onbekende prijs. De verkopen versterken zowel de portfolio van panden gelegen in winkelstraten in het centrum van grote Europes steden, als balans van Vastned. Dit bevestigt de positieve opinie van ABN Amro voor het vastgoedfonds. De transacties bevestigen ook delen van de boekwaarde van de portfolio, waarbij Spanje en ander 'zwak vastgoed' nog altijd risico's herbergen. ABN Amro is koper.