De totale leegstand steeg met 1 procent (jaar op jaar) tot 6 procent. De leegstand bij het premium vastgoed blijft wel op een extreem laag niveau (0,8 procent), een bemoedigend cijfer.

Het indirecte resultaat kwam uit op EUR -117 miljoen, en dat ligt iets onder onze verwachting van EUR -102 miljoen. Dit resulteert in een net asset value per aandeel (NAVP) van EUR 41,60.

Vastned heeft afgeboekt op vastgoed in Spanje en stukken vastgoed in Nederland. Vooral op het niet-premium vastgoed werd afgeboekt.

Het vastgoedbedrijf verwacht dat het directe beleggingsresultaat dit jaar zal afnemen tot EUR 2,10 - EUR 2,3.

ABN Amro gaat zelf uit van EUR 2,17, dus de outlook ligt in lijn met de verwachtingen van de bank. De brede markt heeft als gevolg van deze outlook de cijfers wel wat neerwaarts moeten bijstellen.

De totale leegstand steeg met 1 procent (jaar op jaar) tot 6 procent. De leegstand bij het premium vastgoed blijft wel op een extreem laag niveau (0,8 procent), een bemoedigend cijfer. Het indirecte resultaat kwam uit op EUR -117 miljoen, en dat ligt iets onder onze verwachting van EUR -102 miljoen. Dit resulteert in een net asset value per aandeel (NAVP) van EUR 41,60. Vastned heeft afgeboekt op vastgoed in Spanje en stukken vastgoed in Nederland. Vooral op het niet-premium vastgoed werd afgeboekt. Het vastgoedbedrijf verwacht dat het directe beleggingsresultaat dit jaar zal afnemen tot EUR 2,10 - EUR 2,3. ABN Amro gaat zelf uit van EUR 2,17, dus de outlook ligt in lijn met de verwachtingen van de bank. De brede markt heeft als gevolg van deze outlook de cijfers wel wat neerwaarts moeten bijstellen.