Tyler Durden spreekt van een tsunami van de geld dat zijn weg naar de vastgoedmarkten heeft gevonden. Volgens de Britse vastgoedwebsite Rigthmove belooft oktober een recordmaand te worden voor Londens vastgoed, met een gemiddelde prijsstijging van 10%.

De gemiddelde prijs voor een huis op appartement in de Britse hoofdstad liep deze maand op bijna 545.000 Brits pond, of een stijging met gemiddeld 10% ten opzichte van de maand voordien. Maar Londen is nog maar klein bier tegenover Shanghai, waar de prijzen op een maand tijd met gemiddeld 12% stegen.

Tyler Durden spreekt van een tsunami van de geld dat zijn weg naar de vastgoedmarkten heeft gevonden. Volgens de Britse vastgoedwebsite Rigthmove belooft oktober een recordmaand te worden voor Londens vastgoed, met een gemiddelde prijsstijging van 10%. De gemiddelde prijs voor een huis op appartement in de Britse hoofdstad liep deze maand op bijna 545.000 Brits pond, of een stijging met gemiddeld 10% ten opzichte van de maand voordien. Maar Londen is nog maar klein bier tegenover Shanghai, waar de prijzen op een maand tijd met gemiddeld 12% stegen.