De overheid heeft het kandidaat-kopers moeilijker gemaakt om steun aan te vragen, terwijl de banken terughoudender zijn geworden met het toekennen van leningen.

De eisen van de banken overtreffen zelfs de voorwaarden opgelegd door Fannie Mae, Freddie Mac en de Federal Housing Administration

Simon merkt op dat een huis kopen momenteel goedkoop is voor wie een lening te pakken krijgt, maar duur is voor wie geen lening te pakken krijgt. Simon is bij PIMCO, de grootste obligatiebelegger in de wereld, hoofd van de divisie vastgoed.

De overheid heeft het kandidaat-kopers moeilijker gemaakt om steun aan te vragen, terwijl de banken terughoudender zijn geworden met het toekennen van leningen. De eisen van de banken overtreffen zelfs de voorwaarden opgelegd door Fannie Mae, Freddie Mac en de Federal Housing Administration Simon merkt op dat een huis kopen momenteel goedkoop is voor wie een lening te pakken krijgt, maar duur is voor wie geen lening te pakken krijgt. Simon is bij PIMCO, de grootste obligatiebelegger in de wereld, hoofd van de divisie vastgoed.