Volgens een recent verschenen rapport zijn de prijzen voor vastgoed in Duitsland aan een vergelijkbaar tempo gestegen. De economische groei en de stijging van de vastgoedprijzen gaan dus hand in hand en dat is volgens de analisten van Deutsche Bank een gezonde evolutie.

De analisten van Deutsche Bank maken zich dan ook geenszins zorgen over de recente stijging van de vastgoedprijzen, want die ging hand in hand met een toename van de beschikbare inkomsten. De price-to-income ratio is zodoende min of meer stabile gebleven.

Deutsche Bank gelooft dat de institutionele beleggers zullen blijven beleggen in het veilige Duitse vastgoed, zodat de prijzen geleidelijk aan kunnen blijven stijgen.

De prijsstijging kan het grootst zijn in die steden die meer dan een half miljoen inwoners tellen. Een zeepbel in Duits vastgoed ligt volgens Deutsche Bank nog minstens enkele jaren in de toekomst.

Volgens een recent verschenen rapport zijn de prijzen voor vastgoed in Duitsland aan een vergelijkbaar tempo gestegen. De economische groei en de stijging van de vastgoedprijzen gaan dus hand in hand en dat is volgens de analisten van Deutsche Bank een gezonde evolutie. De analisten van Deutsche Bank maken zich dan ook geenszins zorgen over de recente stijging van de vastgoedprijzen, want die ging hand in hand met een toename van de beschikbare inkomsten. De price-to-income ratio is zodoende min of meer stabile gebleven. Deutsche Bank gelooft dat de institutionele beleggers zullen blijven beleggen in het veilige Duitse vastgoed, zodat de prijzen geleidelijk aan kunnen blijven stijgen. De prijsstijging kan het grootst zijn in die steden die meer dan een half miljoen inwoners tellen. Een zeepbel in Duits vastgoed ligt volgens Deutsche Bank nog minstens enkele jaren in de toekomst.