De stabiliteit op de vastgoedmarkt heeft onder andere te maken met het feit dat spaargeld niet veel meer opbrengt.

Het aanslaan van een deel van het geld van de spaarders in Cyprus heeft bij heel wat Belgen een belletje doen rinkelen, de interesse voor vastgoed kan er alleen maar door toenemen.

Erik Horrix van vastgoedkantoor Steps merkt op dat iedereen in de sector de voorkeur geeft aan de huidige rustige situatie.

Extremen, zeg maar grote prijsstijgingen of -dalingen, zijn voor niemand interessant. Die doen zich momenteel dan ook niet voor. Vooral in de centrumsteden is er nog steeds een gezonde vraag en niets wijst er op dat de markt op korte of middellange termijn een bocht zal maken.

De stabiliteit op de vastgoedmarkt heeft onder andere te maken met het feit dat spaargeld niet veel meer opbrengt. Het aanslaan van een deel van het geld van de spaarders in Cyprus heeft bij heel wat Belgen een belletje doen rinkelen, de interesse voor vastgoed kan er alleen maar door toenemen. Erik Horrix van vastgoedkantoor Steps merkt op dat iedereen in de sector de voorkeur geeft aan de huidige rustige situatie. Extremen, zeg maar grote prijsstijgingen of -dalingen, zijn voor niemand interessant. Die doen zich momenteel dan ook niet voor. Vooral in de centrumsteden is er nog steeds een gezonde vraag en niets wijst er op dat de markt op korte of middellange termijn een bocht zal maken.