In het Verenigd Koninkrijk zijn de woningprijzen zo duur geworden dat heel wat mensen gedwongen worden om in containers t eleven. Nobelprijswinnaar Robert Shiller heeft anderzijds gewaarschuwd dat de Amerikaanse vastgoedprijzen veel te duur zijn geworden.

Nieuw is evenwel dat de Knight Frank global house price index een nieuw recordniveau heeft bereikt. Dat betekent dat wereldwijd de prijzen voor huizen en appartementen tot een recordniveau zijn gestegen. Europa is daarbij nog het zwakke broertje, vooral China en de groeilanden worden met het fenomeen van een boomende vastgoedmarkt geconfronteerd.

In het Verenigd Koninkrijk zijn de woningprijzen zo duur geworden dat heel wat mensen gedwongen worden om in containers t eleven. Nobelprijswinnaar Robert Shiller heeft anderzijds gewaarschuwd dat de Amerikaanse vastgoedprijzen veel te duur zijn geworden. Nieuw is evenwel dat de Knight Frank global house price index een nieuw recordniveau heeft bereikt. Dat betekent dat wereldwijd de prijzen voor huizen en appartementen tot een recordniveau zijn gestegen. Europa is daarbij nog het zwakke broertje, vooral China en de groeilanden worden met het fenomeen van een boomende vastgoedmarkt geconfronteerd.