Anderzijds wordt de economische groei afgeremd door de vastgoedmarkt. Zolang die niet herstelt, zal de opleving relatief bescheiden blijven. Het ziet er bovendien niet naar uit dat de vastgoedmarkt zich snel zal herstellen.

Chris Christopher, econoom bij IHS Global Insight, is van mening dat de consumentenbestedingen in de komende maanden nog zal toen toenemen maar tegen het einde van het jaar opnieuw gaan afzwakken.

De bedrijven hebben anderzijds hun voorraden in de afgelopen maanden opnieuw opgebouwd. Volgens Christopher is dat een signaal dat de bedrijven verwachten dat de economie gezond gaat blijven.

Anderzijds wordt de economische groei afgeremd door de vastgoedmarkt. Zolang die niet herstelt, zal de opleving relatief bescheiden blijven. Het ziet er bovendien niet naar uit dat de vastgoedmarkt zich snel zal herstellen. Chris Christopher, econoom bij IHS Global Insight, is van mening dat de consumentenbestedingen in de komende maanden nog zal toen toenemen maar tegen het einde van het jaar opnieuw gaan afzwakken. De bedrijven hebben anderzijds hun voorraden in de afgelopen maanden opnieuw opgebouwd. Volgens Christopher is dat een signaal dat de bedrijven verwachten dat de economie gezond gaat blijven.