Volgens Casey zijn er momenteel weinig veilige vluchtheuvels, waarbij hij meteen afstand neemt van de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten. Die dreigt namelijk op een zee van schulden. De prijzen in de VS zijn inderdaad lager dan enkele jaren geleden, maar dat verandert niet veel aan het schuldenprobleem.

De problemen zullen aan de oppervlakte komen wanneer de rentevoeten blijven stijgen in de VS. Zet die rentestijging zich ook in Europa door, dan mogen ook de Europese vastgoedmarkten de veiligheidsgordel vastmaken. Er zijn in de visie van Casey namelijk nog barre tijden op komst.

Volgens Casey zijn er momenteel weinig veilige vluchtheuvels, waarbij hij meteen afstand neemt van de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten. Die dreigt namelijk op een zee van schulden. De prijzen in de VS zijn inderdaad lager dan enkele jaren geleden, maar dat verandert niet veel aan het schuldenprobleem. De problemen zullen aan de oppervlakte komen wanneer de rentevoeten blijven stijgen in de VS. Zet die rentestijging zich ook in Europa door, dan mogen ook de Europese vastgoedmarkten de veiligheidsgordel vastmaken. Er zijn in de visie van Casey namelijk nog barre tijden op komst.