Serviceflats werd opgericht door de Vlaamse overheid en bouwt serviceflats in samenwerking met de OCMW's en de gemeentes die de gebouwen nadien uitbaten. Het eerste doel van de vastgoedbevak is dus het uitbreiden van het aanbod, waardoor de schuldgraad dit jaar voor het eerst boven 50% heeft doen stijgen.

Iedereen die minstens 10 aandelen gedurende minstens vijf jaar aanhoudt - een investering van meer dan 120.000 euro aan de huidige koers - krijgt een voordelig tarief wanneer hij of zij een serviceflat huurt.

Serviceflats betaalt al sinds jaren een dividend van 505 euro bruto wat overeenkomt met een netto rendement van 3,5% - rekening houdend met een roerende voorheffing van 15%.

Serviceflats werd opgericht door de Vlaamse overheid en bouwt serviceflats in samenwerking met de OCMW's en de gemeentes die de gebouwen nadien uitbaten. Het eerste doel van de vastgoedbevak is dus het uitbreiden van het aanbod, waardoor de schuldgraad dit jaar voor het eerst boven 50% heeft doen stijgen.Iedereen die minstens 10 aandelen gedurende minstens vijf jaar aanhoudt - een investering van meer dan 120.000 euro aan de huidige koers - krijgt een voordelig tarief wanneer hij of zij een serviceflat huurt.Serviceflats betaalt al sinds jaren een dividend van 505 euro bruto wat overeenkomt met een netto rendement van 3,5% - rekening houdend met een roerende voorheffing van 15%.