Het 'technisch' beeld voor de aandelen Unibail-Rodamco en Corio is recent aanzienlijk verbeterd. De koersstijgingen in de afgelopen weken waren zo krachtig, dat het korte termijn koersgemiddelde van 20-dagen van beide vastgoedfondsen boven het lange termijn 120-daags koersgemiddelde is beland.

Objectief beschouwd wordt hierdoor de conditie van een stijgende trend geschapen en daarbij past uiteraard de tactiek van 'kopen op zwakte'.

Op de korte termijn zijn weliswaar winstnemingen mogelijk (en te verwachten), maar dergelijke koersdalingen zijn naar verwachting slechts tijdelijk van aard en worden daarom van harte verwelkomd.

Het geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers beleggers andermaal de kans om op aantrekkelijker koersniveaus te anticiperen op een stijgingsfase. Plan a trade and trade a plan.

Het 'technisch' beeld voor de aandelen Unibail-Rodamco en Corio is recent aanzienlijk verbeterd. De koersstijgingen in de afgelopen weken waren zo krachtig, dat het korte termijn koersgemiddelde van 20-dagen van beide vastgoedfondsen boven het lange termijn 120-daags koersgemiddelde is beland. Objectief beschouwd wordt hierdoor de conditie van een stijgende trend geschapen en daarbij past uiteraard de tactiek van 'kopen op zwakte'. Op de korte termijn zijn weliswaar winstnemingen mogelijk (en te verwachten), maar dergelijke koersdalingen zijn naar verwachting slechts tijdelijk van aard en worden daarom van harte verwelkomd. Het geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers beleggers andermaal de kans om op aantrekkelijker koersniveaus te anticiperen op een stijgingsfase. Plan a trade and trade a plan.