Het betrekkelijk hoge inkomstenrendement en de tragere prestatiecyclus in vergelijking met kapitaalaandelen kunnen voor een aantrekkelijke risicospreiding zorgen en op lange termijn een nuttige bijdrage leveren tot pensioenfondsportefeuilles.

Naast de traditionele manier om rechtstreeks in vastgoed te investeren bieden gebundelde vastgoedproducten de kleinere pensioenfondsen een realistische opportuniteit om de markt te betreden en de risico's die gepaard gaan met kleine, weinig gediversifieerde portefeuilles met eigen vastgoedaandelen te overwinnen.

Tegelijkertijd bieden gespecialiseerde, gebundelde producten ruimte voor een meer op maat gemaakte benadering van sectorale, geografische of stijlallocaties.

De diversiteit van de markten in Europa leverde zoals verwacht een brede rendementsspreiding op, dankzij de grote sociale, economische, politieke, regulerende, juridische en financiële verschillen.

De Europese regio biedt een ruim gamma aan opportuniteiten en potentieel voor een sterke prestatie wanneer de juiste aandelen op het juiste moment worden geselecteerd.

Het betrekkelijk hoge inkomstenrendement en de tragere prestatiecyclus in vergelijking met kapitaalaandelen kunnen voor een aantrekkelijke risicospreiding zorgen en op lange termijn een nuttige bijdrage leveren tot pensioenfondsportefeuilles. Naast de traditionele manier om rechtstreeks in vastgoed te investeren bieden gebundelde vastgoedproducten de kleinere pensioenfondsen een realistische opportuniteit om de markt te betreden en de risico's die gepaard gaan met kleine, weinig gediversifieerde portefeuilles met eigen vastgoedaandelen te overwinnen. Tegelijkertijd bieden gespecialiseerde, gebundelde producten ruimte voor een meer op maat gemaakte benadering van sectorale, geografische of stijlallocaties. De diversiteit van de markten in Europa leverde zoals verwacht een brede rendementsspreiding op, dankzij de grote sociale, economische, politieke, regulerende, juridische en financiële verschillen. De Europese regio biedt een ruim gamma aan opportuniteiten en potentieel voor een sterke prestatie wanneer de juiste aandelen op het juiste moment worden geselecteerd.