Het plan analyseert de activiteiten en de toekomstige strategie van de KBC-groep en diende als basis voor de Europese Commissie om te beoordelen of KBC in staat is de effecten van de overheid binnen een redelijke termijn terug te betalen.

Dat is een algemeen gebruik voor de Europese financiële instellingen die het afgelopen jaar overheidssteun hebben verkregen.

In afwachting van de beslissing en de communicatie van de Europese Commissie heeft KBC gevraagd om haar aandeel te schorsen.

De communicatie van de Europese Commissie wordt verwacht rond de middag. Tegelijkertijd zal KBC een persbericht versturen (en publiceren op www.kbc.com) en de financiële markten meer gedetailleerde informatie geven over het strategische plan.

De handel in het aandeel zal worden hervat enige tijd na de publicatie van het persbericht (+ 14u00).

Het plan analyseert de activiteiten en de toekomstige strategie van de KBC-groep en diende als basis voor de Europese Commissie om te beoordelen of KBC in staat is de effecten van de overheid binnen een redelijke termijn terug te betalen. Dat is een algemeen gebruik voor de Europese financiële instellingen die het afgelopen jaar overheidssteun hebben verkregen. In afwachting van de beslissing en de communicatie van de Europese Commissie heeft KBC gevraagd om haar aandeel te schorsen. De communicatie van de Europese Commissie wordt verwacht rond de middag. Tegelijkertijd zal KBC een persbericht versturen (en publiceren op www.kbc.com) en de financiële markten meer gedetailleerde informatie geven over het strategische plan. De handel in het aandeel zal worden hervat enige tijd na de publicatie van het persbericht (+ 14u00).