De obligatie wordt uitgegeven met een coupon van 3,06%. De uitgifteprijs werd vastgelegd op 101,875% van de nominale waarde, wat een rendement oplevert van 2,76%. De minimumcoupure is 1.000 euro. Dat schrijft de financiële site, Oblis.

De inschrijvingsperiode loopt van 22 mei tot 2 juni, onder voorbehoud van vervroegde afsluiting. Net als aan de onderneming zelf, werd aan deze lening geen enkele rating toegekend.

Aangezien de beperkte omvang van deze lening is er kans dat de inschrijving van de intekenaars niet volledig zullen uitgevoerd worden.

De netto-opbrengst van deze uitgifte zal hoofdzakelijk worden aangewend om het uitstaande bedrag onder de Revolving Facility van NV Vandemoortele, die werd gebruikt om de overname van LAG en om algemene bedrijfsdoeleinden te financieren, vervroegd af te lossen. (Oblis)

De obligatie wordt uitgegeven met een coupon van 3,06%. De uitgifteprijs werd vastgelegd op 101,875% van de nominale waarde, wat een rendement oplevert van 2,76%. De minimumcoupure is 1.000 euro. Dat schrijft de financiële site, Oblis. De inschrijvingsperiode loopt van 22 mei tot 2 juni, onder voorbehoud van vervroegde afsluiting. Net als aan de onderneming zelf, werd aan deze lening geen enkele rating toegekend.Aangezien de beperkte omvang van deze lening is er kans dat de inschrijving van de intekenaars niet volledig zullen uitgevoerd worden.De netto-opbrengst van deze uitgifte zal hoofdzakelijk worden aangewend om het uitstaande bedrag onder de Revolving Facility van NV Vandemoortele, die werd gebruikt om de overname van LAG en om algemene bedrijfsdoeleinden te financieren, vervroegd af te lossen. (Oblis)