In Europa moeten er nog heel wat grote namen de revue passeren. Deze week gaat vanzelfsprekend ook heel wat aandacht uit naar de gang van zaken rond Fortis.

Word de bank al dan niet overgenomen door BNP Paribas? Woensdag weten we misschien het antwoord op deze vraag. Het njet van Ping An kan de balans doen doorslaan in de richting van de tegenstanders van de overname.

Vandaag vermeldt onze Europese agenda onder andere de resultaten van Barclays en die van NYSE Euronext. Uiteraard zijn ook de resultaten van Ashanti Gold Fields, Randgold en TDK de moeite meer dan waard. In de VS komen Loews, Nuance Communications en Hasbro met cijfers.

In Europa moeten er nog heel wat grote namen de revue passeren. Deze week gaat vanzelfsprekend ook heel wat aandacht uit naar de gang van zaken rond Fortis. Word de bank al dan niet overgenomen door BNP Paribas? Woensdag weten we misschien het antwoord op deze vraag. Het njet van Ping An kan de balans doen doorslaan in de richting van de tegenstanders van de overname.Vandaag vermeldt onze Europese agenda onder andere de resultaten van Barclays en die van NYSE Euronext. Uiteraard zijn ook de resultaten van Ashanti Gold Fields, Randgold en TDK de moeite meer dan waard. In de VS komen Loews, Nuance Communications en Hasbro met cijfers.